Otogarda 5 kilo patlayıcıyla yakalanan teröristler kamerada

İstanbul Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda 5 kilo patlayıcı ile yakalanan teröristler güvenlik kameralarına yansıdı.

…..

MSB: "Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi"

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında tespit edilen 5 PKK’lı teröristin SİHA’lar ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

…..

Eren Cudi-Besta ve Eren Kazan-Oğul operasyonları başlatıldı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, Irak’ın kuzeyinde icra edilmekte olan PENÇE-ŞİMŞEK ve PENÇE-YILDIRIM Operasyonları ile eş zamanlı ve koordineli olarak yurt içinde operasyonlar başlatıldı.

…..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde ana halat kablolarının montajı tamamlanıyor

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

…..

Dünya genelinde toplam vaka sayısı 150 milyonu aştı

Dünya genelinde korona virüs (Covid-19) salgınında vaka sayısı 150 milyon 41 bin 540’a, toplam can kaybı ise 3 milyon 158 bin 419’a ulaştı.

….

İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi trafik yoğunluğu başladı

İstanbul’da korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacağı ilk günde E-5 Karayolu’nda trafik yoğunluğu başladı.

…..

Çekmeköy’de trafik kavgası: Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Çekmeköy’de hafif ticari araç sürücüsüyle motokurye arasında trafikte yol verme nedeniyle kavga çıktı.

….

4 kişinin öldüğü kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kazakistan Nevşehir Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi ve beraberlerindeki iki kişinin öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

……

Küfürler, yumruklar, ölüm tehditleri savurdu sürücü inince kaçtı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde motosikletinin üzerinde otomobil sürücüsüne yumruk atıp, küfür eden ve ölüm tehdidi savuran şahıs darp edilen kişi üzerine gelince aracını sürükleyerek kaçtı.

….

Girdikleri iş yerinde aradıklarını bulamayınca bir tepsi baklava çaldılar

Osmaniye’de bir işyerine giren hırsızlar aradıklarını bulamayınca bir tepsi baklava çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansırken şahısların iş yerini didik didik aradıkları görüldü.

…..

Suudi Arabistan’da sağanak yağışlar sele neden oldu

Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde dün sağanak yağışların neden olduğu sel felaketinde, sokakların sular altında kaldığı kentte hayat durma noktasına geldi.

….

-İHA-

Editör: TE Bilişim