Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

İsrail’in Gazze Şeridi’ne hava saldırıları gece boyunca devam etti

İsrail savaş uçakları gece boyunca Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarını sürdürdü.

....

17 günlük kapanma sona erdi

17 günlük tam kapanma süreci saat 05.00 itibarıyla sona erdi.

....

Eren-13 Operasyonları devam ediyor

İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonları kapsamında icra edilen operasyonlar ile Şırnak ve Diyarbakır’da toplamda 7 teröristin silahları ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

....

Batı Şeria’da sinagog ayininde tribün çöktü: 2 ölü, 132 yaralı

Filistin’in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde yer alan ve Yahudi yerleşimcilerin bulunduğu Givat Ze’ev’deki sinagogda ayin sırasında tribünün çökmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 132’ye yükseldiği aktarıldı.

.....

Silahlar ateşlendi, mahalleli kaçacak yer aradı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahların ateşlendiği kavga sırasında mahalleli kabusu yaşadı. Cep telefonuyla kaydedilen korku anlarında onlarca kişinin kurşunlara hedef olmamak için kaçtığı görülürken kavgada şans eseri yaralanan olmadı.

...........

Beyoğlu’nda silahlı kavga kamerada: Kafa atan şahsa kurşun yağdırdı

Okmeydanı’nda bir grubun bastıkları işyerinde kafa attıkları genç tarafından silahlı saldırıya uğradığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Tabancayla kurşun yağdıran genç ise Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

.....

Lastik değiştirirken canından oluyordu

Esenler’de aracının lastiğini değiştiren bir sürücüye, kaldırımdan yola inmeye çalışan motosiklet sürücüsü çarptı. O anlar kameralara yansıdı.

......

Emanet otomobille aşağı yola uçtu: O anlar kamerada

Şişli’de emanet otomobille seyir halinde olan genç bir sürücü, direksiyonun boşalması sonucu kontrolden çıkan araçla aşağı yola uçtu. Feci kaza güvenlik kameralarına yansırken, ters dönen araçtan yara almadan çıkan sürücü bir süre kazanın şokunu atlatamadı. Araçtan kopan bir parça ise park halindeki aracın camına çarptı.

.....

Deniz salyaları su altını böyle vurdu

Marmara Denizi’nde yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyalarının deniz altındaki hayatı da olumsuz etkilediği, belgesel yapımcısı ve su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından görüntülendi. Denizin dibindeki ölü balıklar izleyenlerin yüreğini sızlattı. Deniz salyasına kirliliğin sebep olduğu bildirildi.

-İHA-

Editör: TE Bilişim