Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Meclis’teki yeni dönemin açılışında konuştu

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gece yarısı operasyonlarıyla ekonomimizi çökertmeye çalıştılar. Allah’ın izniyle bu saldırıyı da atlatma yolunda ilerliyoruz” dedi ve alınan tedbirlerle ekonominin yeniden dengeye kavuşmaya başladığını kaydetti.

28 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - Son 1 haftada 28 terörist etkisiz hale getirildi.

“Değişim” dedi, aday olmayacağını ilan etti

İzmir - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019’daki yerel seçimlerde aday olmayacağını belirterek, "24 Haziran seçimlerinden kısa bir süre sonra CHP Genel Merkezi’ne genel başkan düzeyinde acil bir değişimin zorunlu hale geldiğini söyledim. Yine aynı noktadayım, değişimde ısrarcıyım" dedi.

Başkent’te FETÖ operasyonu: 47 gözaltı kararı

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında ByLock kullanıcısı 47 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

İzmir’de yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı

İzmir - İzmir’de dakikalar içerisinde etkili olan sağanak yağış, yolları adeta göle çevirdi. Bazı iş yerlerini ve evleri de su bastı.

Öğrenci servisi takla attı: 10 yaralı

Van - Van-Özalp karayolunun 26. kilometresinde öğrenci servisinin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Japonya’yı tayfun vurdu

Tokyo - Japonya’yı vuran Trami Tayfunu, ülkede hayatı felç etti. Binden fazla uçuş iptal edildi, tren seferleri durdu. Tokyo çevresinde 450 bin hane elektriksiz kaldı. En az 2 kişinin hayatını kaybettiği tayfunda, ilk belirlemelere göre 100 kişi yaralandı.

...

Lüks araçların yarışı ölümle bitti

Bratislava - Slovakya’da lüks araçların yarışı kötü bitti.

Cep telefonunu böyle kaptı

Hanoi - Vietnam’da otobüs durağında cep telefonuyla uğraşan genç, kapkaç mağduru oldu.

(İHA)

Editör: TE Bilişim