Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Beştepe’de kabul etti. 40 dakika süren kabulde, yerel seçimlerde ittifak konusunun masaya yatırıldığı öğrenilirken, henüz remsi bir açıklama yapılmadı.

...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken emeklilik açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünyanın hiçbir yerinde 38 yaşında emeklilik diye bir uygulama yoktur. Erken emekliliği sosyal güvenlik sistemimizde tasvip etmiyoruz ama siyasette bu yol her zaman için açıktır” ifadelerini kullandı" dedi.

...

Ankara’da traktör alarmı

Başkent’te TBMM yakınında ’dur’ ihtarına uymayan traktörlü şahıs vurularak durduruldu.

....

Bahçeli Trump’a ateş püskürdü

Rakip Brunson’ın serbest bırakılmasını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partili Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’a ateş püskürdü.

...

Tartıştığı minibüs şoförünün telefonunu böyle çaldı

Bursa’da bir hırsız, tartıştığı minibüs şoförünün cep telefonunu çaldı. Telefonu çaldıktan sonra bir anda tartışmayı bitiren hırsız, dakikalar sonra minibüsten ayrıldı. Tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

....

Kılıçdaroğlu’ndan parti liderlerine çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün partilerin genel başkanlarına sesleniyorum sağlıkta şiddete son vermek istiyorsak bu konuda el birliği yapalım” dedi.

....

Başakşehir Arda Turan’ın cezasını açıkladı

Medipol Başakşehir Kulübü, geçtiğimiz günlerde bir barda müzik sanatçısı Berkay ile kavga eden Arda Turan’a 2.5 milyon TL para cezası verildiğini açıkladı.

...

34 askere gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün sözde TSK yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, 19’u muvazzaf 4’ü öğrenci, 11’i meslekten ihraç toplam 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

(İHA)

Editör: TE Bilişim