Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"FETÖ temsilcilerinin mahkemeleri benim ülkemi mahkum edemez"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ alçağının temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” dedi.

...

Müftülere nikah yetkisi Resmi Gazete’de yayımlandı

İl ve ilçe müftülüklerine evlendirme memurluğu görev ve yetkisinin verilmesine ilişkin düzenlemeyi içeren yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

...

"FETÖ’nün Amerika’da ne yapmaya çalıştığını biliyoruz"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "FETÖ’nün Amerika’da ne yapmaya çalıştığını biliyoruz. FETÖ’nün Amerikan kurumlarına ve yargısına nasıl sızdığını biliyoruz ve Amerikan’ın yüzüne söylüyoruz. Arkalarından konuşmuyoruz" dedi.

...

Facia gibi kaza, 4 ölü, 11 yaralı

Bursa’da işçileri taşıyan servis devrilerek takla attı, kazaya karışan 3 araçtan 4 ölü çıkarılırken 11 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

...

Jandarmadan terörün finans kaynağına darbe

Diyarbakır’da terör örgütüne darbe üstüne darbe vuran jandarma ekipleri, terörün finans kaynağı olan uyuşturucuya da geçit vermiyor. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen narko-terörizmle mücadele faaliyetlerinde piyasa değeri 12 milyon 150 bin lira olan 810 kilogram toz esrar ele geçirildi.

...

Lübnanlı yolcunun valizinden 5 kilo kokain çıktı

Brezilya’dan İstanbul’a gelen Arap kökenli bir yolcunun valizlerinde yapılan aramada, yaklaşık 5 kilo kokain ele geçirildi.

...

Ortağı gaza erken basınca...

Ortağı gaza erken basınca yakalandı.

(İHA)

Editör: TE Bilişim