Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cemal Kaşıkçı, af, öğrenci andı, Bahçeli’nin çıkışı...

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elde edilen bilgilerin Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın planlı bir şekilde öldürüldüğünü ortaya koyduğunu söyledi, Suudi yönetimine bazı sorular yöneltti. Erdoğan’ın gündeminde ’af ve ant’ meseleleri de vardı.

Eğitim sisteminde devrim

Ankara - Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitim Vizyon Belgesi açıklandı, eğitim-öğretimde devrim niteliğinde kararlar alındı.

Hükümete Cemal Kaşıkçı eleştirisi

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin, "Veliaht Prens diyor ki arama yapılabilir 5 Ekim’de. Ama siz aramayı 10 gün sonra yapıyorsunuz. Yani 15 Ekim’de yapıyorsunuz. Neden ve hangi gerekçe ile 10 gün beklendi?" dedi.

...

Yerel seçimlerde ittifak yok

Ankara - MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır” dedi.

İstanbul’da şafak vakti narkotik operasyonu: 40 gözaltı

İstanbul - Gaziosmanpaşa’da 50 farklı adreste uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

Otomobil direğe çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Ankara - Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin alt geçidin ayağında bulunan levhanın direğine çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

(İHA)

Editör: TE Bilişim