Kartal merkezli olarak yayın hayatına başlayan Haber Kartal, özgün ve tarafsız içerikleri ile habercilik anlayışına yeni bir nefes getirirken güvenin adresi olma konusunda da yayın hayatında emin adımlarla ilerlemektedir.

İstanbul’un gözde ilçeleri arasında ilk sıralarda yer alan Kartal’da “Bağımsız, Cesur, Doğru, Tarafsız”ilkeleri ile yayın hayatına başlayan Haber Kartal, kısa süre zarfında büyük bir ilgi ile takip edilen basın – yayın kanalı haline gelmiştir.

Sahada sürekli aktif olarak yer alan çalışanları sayesinde yaşanılan durumları anında okuyucularına bildirirken;

  • Araştırmacı,
  • Sorgulayıcı,
  • Meraklı,
  • İrdeleyici ve
  • Kanıta dayalı habercilik anlayışları sayesinde uluslararası kalitede habercilik hizmeti sunmaktadırlar.

Haber Kartal’ın ön plana çıkmasını sağlayan hizmet anlayışı

Günümüzde pek çok basın – yayın organı olmasına karşın tarafsız bir kuruluş bulunması neredeyse imkansızdır. Haberlerin farklı siyasi görüşler, farklı bakış açıları ve farklı yorumlamalar nedeniyle algılanması da oldukça zorlaşmaktadır.

Bu bilinç ile yayın hayatına giriş yapan Haber Kartal, tarafsız ve özgün habercilik anlayışından hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren kesintisiz olarak devam etmektedir. Ayrıca pek çok haber sitesine karşın sahip oldukları sosyal medya sayfalarını ve YouTube kanallarını da aktif olarak kullanan Haber Kartal, 7’den 70’e her kesime hitap edecek alanlarda aktif olarak yayın hayatını sürdürmektedir.

Tarafsız gazetecilik için: Haber Kartal

Haber Kartal, İstanbul’un Kartal ilçesi başta olmak üzere çevre ilçelerinde yaşanılan durumları, kazaları, gelişmeleri anında haberleştirerek okuyucuları ile buluşturmaktadır. Sadece resmi internet siteleri üzerinden değil aktif olarak kullandıkları sosyal medya sayfaları ve YouTube kanalları sayesinde tarafsız haber okumak isteyen kişilere her alanda hizmet sunan bu yayıncılık, sundukları uluslararası kalitedeki hizmet anlayışları ile güvenin adresi konumuna oldukça kısa bir süre zarfında ulaşmışlardır.

Yerel bir habercilik kanalı olmasına karşın farklı ilçelerde karşılaşılan durumları da 1.kişi olarak gözlemleyip tarafsız şekilde yansıtmaları sayesinde büyük dikkatle takip edilen kuruluş haline gelmiştir. Gerek tarafsızlığı, gerek üst düzey kalitedeki araştırmaları gerekse de kalite anlayışından taviz vermeyen çalışma prensipleri ile büyük bir beğeniye sahip olan Haber Kartal, hizmet kitlesini de her geçen gün katlanarak arttırmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim