Gündüz saatlerinde Eskişehirlilerin akınına uğrayan Hamamyolu Caddesi, karanlıkta özel ışıklandırması ile büyüleyici bir güzelliğe kavuşuyor.

Odunpazarı Belediyesi’nin Hamayolu Caddesi’nin çehresini değiştiren ödüllü projesi Hamamyolu Park ve Meydan Düzenlemesi (Urban Deck) açılış için gün sayıyor. Gündüz saatlerinde çocukların şen kahkahalarının yükseldiği Hamamyolu Caddesi, akşam saatlerinde özel ışıklandırması ile büyüleyici bir güzelliğe sahip oluyor.

Odunpazarı Belediyesi’nin Hamamyolu’nu adeta açık hava sanat galerisine döndüren Hamamyolu Park ve Meydan Düzenlemesi Projesi (Urban Deck), Eskişehirliler tarafından çok sevildi. Odunpazarı Belediyesi, Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, Uluslararası Cam Festivali ve Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı’nda sanatçılar tarafından yapılan eserleri, daha önce hakkında haksız söylemlerde bulunulan köprüye yerleştirdi. Adeta açık hava sanat galerisine dönen köprü, vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Akşam saatlerinde özel ışıklandırması ile ayrı bir güzelliğe bürünen Hamamyolu Caddesi; süs havuzlarıyla, Odunpazarı Belediyesi Cam Atölyelerinde yapılan cam süslemeleri, çeşitli bitkileri ve genişleyen kullanım alanı ve ışıklandırması ile insanları büyülüyor.

HAMAMYOLU CADDESİ 7 GÜN 24 SAAT KORUNUYOR

Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu Caddesi’ne 50 tane ıhlamur ağacı, 10 tane de mavi ladin ve akçaağaç dikti. Baharın gelmesiyle yemyeşil bir görünüme kavuşacak olan Hamamyolu Caddesi üzerinde, Hamamyolu Caddesi’ni gezerken yorulan vatandaşların dinlenmesi ve temiz hava solup rahatlamak isteyen vatandaşlar için kafeler yer alıyor.Odunpazarı Belediyesi tarafından işletilecek olan bu kafelerde, vatandaşlar çayını, kahvesini yudumlayacak. Hamamyolu Caddesi’nde çeşitli güvenlik önlemleri alan Odunpazarı   Belediyesi, bölgeye güvenlik kulübesi yerleştirdi. 7 gün 24 saat boyunca özel güvenlik önlemleri ile korunan Hamamyolu Caddesi, güzelliği kadar güvenilirliği ile de tercih ediliyor.

Editör: TE Bilişim