Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu esnafını ziyaret etti.

Esnaf ile yaptığı görüşmede, Hamamyolu’nun güzelleşeceğini vurgulayan Başkan Kurt, “Hedefimiz Hamamyolunda ki ticaret süresinin uzamasını sağlamak” dedi.

Hamamyolu esnafının sıkıntılarını çok iyi bildiklerini altını çizerek vurgulayan Kurt, caddeyi canlandırmak için hazırladıkları projeleri esnafla paylaştı.

AVM’LERİN ALTINDA EZİLMENİZE İZİN VERMEYECEĞİZ

Hamamyolu’nun bölge esnafının da destekleriyle daha aydınlık, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Kurt, “Sizin AVM’ler karşısında ayakta kalmanız için çalışıyoruz” dedi.

ESNAFIMIZI GÖZETECEĞİZ

Başkan Kurt sözlerine şu şekilde devam etti: “Hamamyolu’na yıllarca yanlış politika uygulandı. Bizim dönemimizde yanlış politikalar olmayacak. Hamamyolu’nu canlandırma çalışmalarında hedefimiz esnafın bu işten karlı çıkması olacak .”

HAMAMYOLU İSTİKLAL CADDESİNİ GEÇECEK

Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren bölge esnafı, “Başkanımızın bizzat gelip istek ve şikayetlerimizi dinlemesi bizim için oldukça önemli. Hamamyolu Odunpazarı Belediyesi ile canlanacak ve İstanbul’un İstiklal Caddesinden daha prestijli ve kaliteli bir hale gelecek, buna inanıyoruz”  görüşlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim