Avukat Heval Yıldız Karasu’nun ofisine yapılan bir saldırıya bir tepki de Eskişehir Barosu Başkanı Adayı Avukat Mustafa Elagöz’den geldi.  Avukat  Elagöz, “Yapılan bu saldırı avukatlara, hukuka yapılmış bir saldırıdır” dedi.

Eskişehir Barosu Başkanı Adayı Avukat Mustafa Elagöz düzenlediği basın toplantısıyla Avukat Heval Yıldız Karasu’nun ofisine yapılan saldırıyı kınadı. Beraberindeki avukatlarla beraber Adalet Sarayı önünde açıklamalarda bulunan Elagöz, Karasu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını aktaran Elagöz, “Umuyoruz failleri en kısa sürede yakalanacak. Emniyet birimleri bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Olayı takipçiyiz” dedi.

SAVUNULABİLECEK BİR SALDIRI DEĞİLDİR

Avukat Elagöz sadırının hukuka yapılmış bir saldırı olduğunu aktararak, “Bu yapılan saldırı meslektaşımızın nezdinde tüm avukatlara ve hukuka yapılmış bir saldırıdır. Bundan sonraki süreçlerde bu tür olayların olmasını istemiyoruz. Yapıla saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Her meslektaşımız bizim için kıymetlidir. Değerlidir. Savunulabilecek bir saldırı değildir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim