CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Bayram mesajlarını Beylikova  İlçesi’nin Süleymaniye  Köyü’ndeki iftar sofrasından verdi.
Süleymaniye Köyü Muhtarı Lütfi  Bayraker'in davetiyle köylüler tarafından verilen iftar yemeğine katılan Çakırözer, köylülerin imece usulüyle  her akşam köy meydanında iftar yemeği düzenlemesinden çok etkilendiğini  belirterek şunları söyledi
“Süleymaniye Köylümüzün dayanışmasının ürünü olan bu mütevazi kardeşlik sofrası  tüm Türkiye'ye örnek olmalı. Bakın hepimiz aynı masa etrafında buluştuk. Salı günü (yarın) başlayacak olan Ramazan Bayramımızın ülkemize, uzun süredir özlemini duyduğumuz huzur. ortamına, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamına kavuşturmasını dilerim. Bayram öncesi İstanbul'da düzenlenen terör saldırısı hepimizi derinden üzdü. Artık terör son bulmalı, bu yurdun insanları ölmemeli. En büyük arzum. Terörün bir an önce son bulması, ülkemizin içte ve dışta barış içinde olmasıdır. Kardeşçe birlik ve beraberlik içinde mutlu bir biçimde yaşamalıyız. Siz değerli Süleymaniye'li kardeşlerime ve tüm Eskişehirli hemşehrilerime sağlık ve mutluluk içinde bir Bayram diliyorum.”
Çakırözer, iftar sonrasında CHP Beylikova İlçe Başkanı Harun Gök ve CHP'nin eski Belediye Başkan adayı Yalçın Komşu ile birlikte köylülerin talep ve beklentilerini dinledi.
 
Editör: TE Bilişim