Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelerek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin dünyanın bir çok ülkesinde örnek alındığını ifade eden Nezaket Emine Atasoy, “Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar çok şanslılar eğitim, kültür, sanat ve ticaret merkezi olan Eskişehir, Yılmaz Büyükerşen’in başarılı çalışmaları ile dünyaya örnek olan bir kent durumunda. İş dünyası Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği projeleri taktir ediyor. Katıldığım tüm toplantılarda Eskişehir’i örnek gösteriyorum. Eskişehir’de yaşayan insanların yüzünde mutluluk gördüm. Eskişehir’in ticaret hacmini arttırmak için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erdemir ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkınımız Yılmaz Büyükerşen’in yenilikçi fikirleri ve büyük emekleriyle Eskişehir modern, çağdaş ve yaşanılabilir bir kent haline geldi” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim