Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülkemizdeki girişimci potansiyelini geliştirmesi amacıyla 81 ilde kurduğu Kadın Girişimciler Kurulu’nun Eskişehir temsilcileri belli oldu. 

Eskişehir Ticaret Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun olağan seçimleri gerçekleştirildi. Kadın Girişimciler İcra Kurulu için mevzuat gereği Eskişehir Ticaret Odası 12, Eskişehir Ticaret Borsası 2, Eskişehir Sanayi Odası ise 1 asil üye belirledi.

İcra kurulu üyeleri belirlendi

Buna göre Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeleri Eskişehir Ticaret Odası tarafından Arzu Yalçın, Aslı Gökmen Benli, Berna Kuvancı, Cemile Bilge Koylu, Çiğdem Dedeoğlu, Çiğdem Tenekecioğlu, Ebru Toraman Gökdemir, Elif Gürkaynak, Emine Nilgün Tezgöçen, Hüsniye Tali, Melek Özaydemir ve Yasemin Paşalıgil olarak belirlenirken, Eskişehir Ticaret Borsası tarafından Yasemin Tarcan ve Müjgan Tepe, Sanayi Odası tarafından ise Gonca Çetin olarak belirlendi.

Hüsniye Tali başkan seçildi

Delegelerin %70’inden fazlasının katılımıyla gerçekleşen seçimde belirlenen icra kurulu üyeleri, ilk toplantıda kurul başkanını belirledi. Buna göre Hüsniye Tali icra kurulu üyeleri tarafından başkan olarak seçildi. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ise Gonca Çetin oldu.

 

Editör: TE Bilişim