Odunpazarı Kent Konseyi Sağlık ve İş Güvenliği Çalışma Grubu, Özel Gürlife Hastanesi ve Yeni Yol Okulları işbirliğiyle ilk Yardım eğitimi düzenlendi.

     Odunpazarı Kent Konseyi Sağlık ve İş Güvenliği Çalışma Grubu temsilcisi Özel Gürlife Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü, İlk Yardım Eğitmeni Gamze Onar Başarangil tarafından verilen eğitim, Yeniyol Okulları konferans salonunda gerçekleşti. Yeniyol okullarının öğretmen kadrosundan oluşan yaklaşık 200 eğitimciye, 3 seans olarak verildi. Eğitime Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Sağlık ve İş Güvenliği Çalışma Grubu temsilcisi İsmail Kozanlıoğlu da katıldı.

  

       Etkinlik sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Kumru Odunpazarı Kent Konseyi olarak bünyelerinde bulunan çalışma grupları ve meclislerle kentin her noktasında, her meslek grubundan, her sosyo-ekonomik çevreden insana ulaşmaya ve fayda sağlamaya çalıştıklarını, bu doğrultuda bugün kentin değerli bir kurumu olan Yeni Yol okullarındaki eğitimciler ve personel için bu etkinliği düzenlediklerini , iklim kriziyle birlikte son dönemde afetler ülkesi olan Türkiye’de bu tarz eğitimlerin arttırılması gerektiği ve hayat kurtarır nitelikte olduğunu vurguladı.  Kumru etkinliği birlikte düzenledikleri Yeni Yol okulları, Özel Gürlife hastanesi ve Eğitmen Gamze Onar Başarangil’e teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim