30-31 Mart günleri Olağan Genel Kurulunu tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)'nun seçilen kurullarında Eskişehir ağırlığı gözlendi.

İnşaat Mühendisleri  Odası Eskişehir Şubesi’nin geçen dönem ki başkanı Bülent Erkul, genel merkez yönetim kuruluna girdi.

1 Nisan günü yapılan seçimleri sonucu Genel Merkez Yönetim Kurulu aşağıdaki gibi oluşmuştur.

Cemal Gökçe (İstanbul)

Şükrü Erdem (Adana)

Cemal Akça (İstanbul)

Cem Oğuz (Antalya)

Hüseyin Kaya (Ankara)

Bülent Erkul (Eskişehir)

Necati Atıcı (İzmir)

Ayrıca Eskişehir Delegasyonundan;

Fercan Yavuz (Onur Kurulu)

Berrin Çiftci (Denetleme Kurulu)

Müberra Çetinkaya (Danışma Kurulu)

Deniz Kılıç (TMMOB delege)

İnci Şentuna (Denetleme Kurulu - yedek)

Kurullarına seçildiler.

İnşaat Mühendisleri Odası Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Bülent Erkul, seçim sonrası sosyal medya sayfasında duygularını şu satırlarla paylaştı:

“Tüm arkadaşlarımı Mesleklerinin geleceği, meslektaşlarının hak ve çıkarları için, bağımsız, demokratik ve laik Türkiye şiarı ile tüm bilgi ve deneyimlerini kullanarak büyük bir özveri ile çalışacakları inancıyla kutluyor, bizi bu görevlere layık gören ve inanan tüm üye ve delege meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu güvenlerini boşa çıkarmayacak, üyelerimizden alacağımız güç ve destek ile aynı Eskişehir İMO'da yaptığımız gibi bayrağı bizden sonra gelecek genç meslektaşlarımıza devredeceğiz.. Onurlu bir meslek, başı dik bir meslektaş, güvenli bir gelecek, kalkınmış, huzurlu ve barış içinde bir Türkiye ve Dünya için... “

Editör: TE Bilişim