Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Eskişehir Temsilciliği ile Eskişehir Muay Thai Spor Kulübü arasında anlaşma imzalandı.

Türkiye Kamu Sen Eskişehir Temsilciliği adına Türk Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman ve Eskişehir Muay Thai Spor Kulübü adına kulüp başkanı Osman Baki Uçarer karşılıklı imzaladılar.

Anlaşma gereğince sendika üyelerine ve üye yakınlarına (Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Yerel Hizmet-sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen)sendika kimlik kartı göstererek Eskişehir Muay Thai Spor Kulübünde bulunan Taekwondo, Kick Boks, Muay Thai, Pilates, Jimnastik(Bayanlara bayan eğitmen, çocuklara özel eğitmenler nezaretinde)faaliyetlerinde % 30 indirim yapılacak. Ayrıca eğitim şehit ve gazi ailelerine ücretsiz olacak.

Anlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, "Pandemi sürecinde yoğun bir şekilde mücadele veren sağlık çalışanlarımızın ve onlarla beraber  fedakarlıklarda bulunan değerli ailelerinin, spor yaparak bir nebze de olsa rahatlayabilmelerini sağlamak adına şehrimizde bulunan birçok branşta hizmet veren Eskişehir Muay Thai Spor Kulübüyle protokole imza attık"dedi.

Bu anlaşmanın Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu ve Eskişehir Muay Thai Spor Kulübü adına hayırlı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Eskişehir Muay Thai Spor Kulübü kulüp başkanı Osman Baki Uçarer anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, kamu çalışanlarına ve değerli ailelerine hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.  

Editör: TE Bilişim