TEMA Vakfı Temsilcisi Dr. Halil Güngör, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Abdulvahap Satıcıoğlu ile Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ali İrfan İbiş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğindeki görevine yoğun bir mesai temposuyla başlayan Vali Azmi Çelik, hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul ediyor. Ziyaretler esnasında duygularını dile getiren Vali Çelik, 2 yıl önce Eskişehir’de görev yaptığını, sorunların çözümü noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi.
Eskişehir’in kültürel zenginliklerinden bahseden Vali Çelik, “Eskişehir’den yola çıkarak kendini tamamen insanlığa adamış, gönül elçilerimiz var. Sivil toplum kuruluşlarımızın mensupları da tamamen kendini insanların birlik ve beraberlik içeresinde yaşamasına adamış değerli kişilerdir. Biz de devlet olarak insanlığın iyiliği için hizmet eden kuruluşlarımızın hep yanında olacağız” dedi.
Türkiye devletinin çok büyük bir devlet olduğunu aktaran Vali Çelik, kendisine iyi niyet dileklerini sunan ziyaretçilerine teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim