İnşaat Yüksek Mühendisi, Meteoroloji Uzmanı Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den Eskişehir Milletvekili aday adayı oldu.

24 Haziran’dan sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığında 2023 hedefine emin adımlarla yürüyeceğini belirten Kaba,” Son 16 yılda devrim gibi nitelendirilecek çok önemli icraatlar imza atıldı. Önümüzdeki sürecin geçen 16 yıldan daha önemli olacağını düşünüyorum. Süregelen durumun yerine daha güçlü, şeffaf, hesap verebilir, demokrat bir cumhuriyetin inşa sürecinin başlayacağını, bu çerçevede yeni anayasanın hayata geçmesine tanıklık etmek yerine sürecin içinde olup görev almanın daha doğru olacağını düşündüm. Bu nedenle de elimi taşın altına koyup, bu mücadeleyi AK Parti içerisinde sürdürmek için yola çıktım" dedi.

Eskişehirli hemşehrilerime hizmet için aday oldum

Doğduğum ve doyduğu topraklara vefa borcunu ödemek için Ak Parti Eskişehir  Milletvekili aday adayı olmayı tercih ettiğini kaydeden Kaba , "Bana hiç kimse bir liste güvencesi vermedi. Kendimi teşkilata ve halka emanet ediyorum. Onların da bana sahip çıkacağını düşünüyorum. Eğer listede yerimizi alır veya almasak da fark etmez bu konudaki mücadelemiz devam edecek. Doğup büyüdüğüm topraklara vefa borcumu ödemek istedim. Allah nasip eder milletvekili olursam önce Eskişehirliler için, sonra ülkem için en iyi şekilde çalışacağım. Tüm Ak parti Milletvekili Aday adaylarına başarılar diler  24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim