8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir şunları söyledi; "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada ve Türkiye’mizde, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlem ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak yıllardan beri kutlanmaktadır. 

Verilen her görevi layıkıyla yerine getiren kadınlarımız Toplumun her kesimi tarafından takdir görmektedir. Kadın elinin değdiği her yerde güzellik, göz nurunun düştüğü  her noktada bir ahenk bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu hepimizin malumudur. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır.

Ne acıdır ki son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi adına sorumluluk sahibi herkesin üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle fedakarlığın, sevginin ve asaletin kaynağı olmuş, kadınlarımızın    8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan her türlü çalışmanın artarak devam etmesini diliyorum. Yürekleri sürekli sevgi dolu, merhamet dolu, başta Şehit ve Gazi anneleri ile Şehit ve Gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum."

 

Editör: TE Bilişim