Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hem belediye çalışmalarını aktardığı hem de vatandaşlardan gelen soru ve talepleri dinlediği bilgilendirme toplantısı bu kez Fevziçakmak ve Gazipaşa Belde Evleri ve Ediz Bahtiyaroğlu Futbol Sahası kursiyerlerinin katılımı ile düzenlendi. Toplantıya Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Fevziçakmak Mahalle Muhtarı Ayşe Çıraklı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantıda Başkan Ataç mahalle sakinlerine hitap ederek, “Bugün burada böyle bir kalabalığı görmekten dolayı çok mutluyum. Belde Evlerimiz her gün binlerce kadınımız ile dolup taşıyor. Hem sağlıklı bir şekilde spor yapıyor hem de birbirinden farklı ve faydalı kurslara katılıyorsunuz. Her zaman söylüyorum; kadınlarımız ne kadar sosyal olursa o kadar mutlu olurlar. Bir şehirde de kadınlar ne kadar mutluysa, toplum o kadar mutlu olur. Sizlerin bu kurslara, Belde Evlerimize gösterdiğiniz alaka bu yüzden çok önemli. Kadınlarımız istedikçe bizler bu imkanları sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ve hizmetler hakkında bilgiler aktaran Başkan Ataç, Belde Evleri, Montaj Atölyesi, Gökkuşağı Kafe, Evde Sağlık Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi, Yunus Emre Spor Tesisleri, açık spor alanları gibi yatırımlardan söz etti. Başkan Ataç ayrıca Eskişehir’e yapılacağı konuşulan kömürlü termik santral konusuna da değinerek söz konusu tesisin insan sağlığına ve doğaya vereceği zararlara dikkat çekti. Toplantıya katılan vatandaşlar da Eskişehir’e termik santral yapılmasını istemediklerini ifade etti.

Başkan Ataç konuşmasının sonunda vatandaşlardan gelen soru ve talepleri de dinledi. Katılımcılar da Başkan Ataç’a verdiği bilgilerden ötürü teşekkürlerini iletti. Toplantı görüş alışverişi yapılmasının ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilişim