KalDer Eskişehir Şubesi tarafından organize edilen 18’nci Eskişehir Kalite Şöleni, 9 Ekim’de Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da düzenlenecek.

Etkinlik, 9 Ekim Çarşamba günü Atatürk’ün “Ufku görmek yetmez, ufkun ötesini de görmek gerekir” sözü ana temasıyla yapılacak. Saat 09.30’da KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Erdinç ve KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir’in açılış konuşmalarıyla başlayacak Kalite Şöleni’nde gün boyu üç oturum yapılacak. Yönetim Danışmanı EFQM Elçisi Celal Seçkin’in başkanlığını yapacağı İnovasyan oturumunda Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı, Tıp Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ata Akın, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu ve GC Europa Kalite Güvence ve İş Mükemmelliği Genel Müdürü Murat Aydın konuşmacı olacak.

Öğle yemeğinin ardından “Geleceğin Teknolojisi” oturumu düzenlenecek. Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Aysan Hoşver’in yöneteceği bölümün konuşmacıları Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Yöneticisi Derya İren, Bosch Bursa Lojistik Alan Müdürü Ersin Öztürk ve BrandIT Kurucusu Özgür Aslan.

“Gelecekte Var Mısın” başlıklı son oturuma ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çabuk başkanlık edecek. Bu oturumda Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Emin Mutlu, DB Positive, Girişimci, Eğitimci ve Yazar Can Pabuççuoğlu ve YATAŞ Fabrika Müdürü Metin Özbek deneyimlerini aktaracak.

Günün sonunda Oğuz Benlioğlu’nun “Yaşam Biçimi Olarak Kalite” isimli sunumu olacak.

Editör: TE Bilişim