Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’nde bulunan bir kıraathane’de basın toplantısı yapan 71 Evler Mahallesi, Emir Dişbudak, Gündoğdu Mahalle Muhtarı İbrahim Akdağ ve Emek Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Uçar ile AKP İl yönetim kurulu üyesi Halil Kılıç, 71 Evler’de yapılacak olan ‘kampüs hastanesi’ için emek verenlere sırayla teşekkür ettiler.

AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Halil Kılıç, 2 yıl önce kampus hastanesi için girişimde bulunduklarını belirterek, “71 evler, Emek, Gündoğdu, , 75. Yıl Mahallesi içinde yeralan kampus hastanesi 1071 yataklı olacaktır. Hastanenin ihalesi yapıldı, 1. Ayın 15 veya 1. Ayın sonuna kadar firma ile sözleşme yapılacaktır. Bölgemizin kalkınacağı, bölgeye hizmet edecek bir yatırımdım. Kamu Hastanesi için başta milletvekilimiz Ülker Can, Salih Koca, Odunpazarı Belediyesi’nin eski ve yeni belediye başkanlarımıza, MHP milletvekiline ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıç, hastanenin gelmemesi için çalışan bürokratlar da olduğunu öne sürerek, “Bunların arasında partisinden istifa eden milletvekili vardır. Bir gün gelecek bunlar bu hastaneye gelip tedavi olacaklardır. Bu halk bunları unutmayacaktır.  Böyle kişilerin gelip aday olmalarını istemiyoruz” diye konuştu.

 

Daha sonra sırayla söz alan muhtarlar teşekkür ettiler.

2 yıl önce Sağlık Bakanlığı’ndan meclis üyeleri ile birlikte hastane talebinde bulunduklarını belirten 71 Mahallesi muhtarı Emir Dişbudak,  “Biliyorsunuz, mütaahhit olsanız proje yapmak bile güç oluyor. Bu hastane projesi trilyonluk bir yatırımdır. Destek veren emek veren herkese teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdağ, kampus hastanesi yapımından çok memnun kaldıklarını, yapanlara ve yaptıranlara teşekkür edip, üst geçit sorununu bir kez daha dile getirerek, mahalle gelmek isteyenlerin yolu bulamadıklarını söyledi.  Emek Mahallesi muhtarı Halil İbrahim Uçar’da bu hastanenin bölgeye büyük katkıda sağlanacağını vurgulayıp teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim