Mihalıççıklı işadamları Kar İnşaat sahibi hemşehrileri Mehmet Ali Özcan”a destek vermek amacıyla Hasır restauranta moral yemeğinde buluştular.

 Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp, Mihalıççıklı CHP Eski Milletvekili Arıkan Kriko A.Ş sahibi Mehmet Ali Arıkan, Fatih İnşaat A.Ş sahibi Mustafa Sakallı, Kafaoğlu  Metal Plastik A.Ş sahibi Mesut Yurtcan, Yalçın Mobilya Sahibi Necati Yalçın, Divan Otelleri sahibi, Mihalıççık Eski Belediye Başkanı Yusuf Kavaklı, Avukat Ahmet Vural, Hakan Mobilya sahibi Faruk Işık, Mihalıççıklılar Derneği Eski Başkanı İsmail Can Okul Müdürü Mehmet Örs, CHP Eskişehir Eski il Başkanı İnşaat Mühendisi Erman Gölet,  Kar İnşaat A.Ş firması sahibi Mihalıççıklı Hemşehrileri Mehmet Ali Özcan”a moral vermek için akşam yemeğinde buluştular.

Dernek başkanı Ürgup, “İşadamları hemşehrilerimiz İşadamı Mimar Mehmet Ali Özcan”a destek için bu yemekte bir araya gelmekten  son derece memnununuz. Bizim en büyük özelliğimiz kötü ve iyi zamanlarımızda birbirimizi asla yalnız bırakmayarak, büyük bir dayanışma içinde olmaktır. Bu dayanışma bize çok şey kazandırmış, bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir”dedi.

Mimar Mehmet Ali Özcan’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Öncelikle burada olmaktan çok mutluyum. Zorlu süreçlerden geçtik, iyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu, Biz  Malıçlılar olarak her zaman istekli, mücadele eden, birbirimize destek veren, onun yanında olan güçlü bir takımız. Bu tür organizasyonlara da ihtiyacımız var ve biz bu organizasyonları her zaman yapmaya çalışıyoruz. Yemeği düzenleyen ve katılan  hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” 

Editör: TE Bilişim