MÜSİAD’ dan Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanı Alihan Karacan’ a hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Şubemiz Başkan Yardımcılarımızdan ve aynı zamanda Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı olan Gökhan Çalışkan, Şubemiz Başkan Yardımcıları Metin Özabuş ve İsmail Kanber Yönetim Kurulu üyelerimizden Murat Cotuk, Hüsamettin Sarı, Engin Vural ve Av. Oğuz Özdemir Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanlığına seçilen Alihan Karacan’ ı ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içersinde olduklarını belirterek, Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube başkanlığına seçilen Alihan Karacan ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek tebrik etti ve başarılar diledi.  Şehrimiz ile ilgili istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanı Karacan‘ a gösterdiği misafirperverliği ve yakın ilgisine teşekkür ederiz” dedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanı Karacan, “Yapacakları çalışmalar hakkında MÜSİAD Yönetimine bilgilendirmelerde bulunarak, THK Eskişehir Şube Yönetimi ile beraber ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti. MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim