Sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, göreve başladıktan sonraki ziyaretlerini Türk Kızılayı ile sürdürerek Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, şu ifadeleri paylaştı:

İnsanların Kalbine Girmek, Kalplerini Kazanmak Zordur

“İnsanların kalbine girmek zordur. Kızılay tam da bunu başarmıştır. İnsanların güven ve itimadını sağlayarak sadece ülkemizde değil dünya çapında saygınlığa kavuşmuştur.

Bizim Milletimiz Yardım Severdir

Gurur kaynağımız olan Kızılay, vatandaşımızın zihninde öyle bir yere gelmiştir ki sıkıntıya düşen gözlerin ilk aradığı kurumdur. Bizim kültürümüzde ihtiyaç sahibine yardım etmek büyük bir öneme sahiptir. Biz hükümet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kızılay’a her zaman destek olacağız. Vatandaşlarımızın da desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini çok iyi biliyorum. Bundan sonraki yapılacak çalışmalara yönelik ortak paydada buluşacağımız bir sinerji oluşturacağımıza inanıyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak süreç içerisinde karşılaşacağınız her türlü sorun ve taleplerinizle yakından ilgileneceğime emin olabilirsiniz.” Şeklinde konuştu.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kınık konuşmasında ise; “Öncelikle Harun Bey’in bu göreve gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Sivil toplumla her zaman iç içe yaşamış birisi, bunu Kızılay ailesi olarak çok iyi biliyoruz çünkü kendisi Kızılay’ımızda üst kurul delegeliği görevinde de bulunmuştur. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim