Kızılay Eskişehir Şubesi, hava koşulları nedeniyle ertelediği  8 Mart Kadınlar Günü etkinliğini 10.03.2018 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

 AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın da katıldığı etkinliğe, Adalar Migros önünde çok sayıda vatandaş katılımıyla coşku içinde kutlandı. Etkinlik Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın, Kızılay’ın halk için hazırladığı ikramlıkları dağıtmasıyla başlayıp, geç saatlere kadar devam etti.

Etkinlikte; kadınlara karanfil dağıtımı, halka yiyecek, içecek ikramı, gençlik kollarının dans gösterimi,  Türk Kızılay’ında gönüllülük ve gönüllü olma konusunda bilgilendirme  gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları,  Gençlik Kolları, İlkyardım Eğitim Merkezi Eğitmenleri ve Şube Personelinin aktif olarak yer aldığı etkinlikte, Şube Başkanı Yüksel Girgin yaptığı açıklamada  “Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan başta gönüllülerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim