Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri PKK-PYD, DEAŞ’a yönelik Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen sanatçılar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
İlk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Reyhanlı’da uyuduğu sırada evlerine düşen roket nedeniyle şehit olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar’ın okuduğu Tayfur Sökmen Lisesini ve Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden sanatçılar, daha sonra Reyhanlı'ya ilk roketin düştüğü bölgede esnafla bir araya geldi. Vatandaşlar kendilerini ziyaret sanatçılara yoğun ilgi gösterdi. Burada vatandaşların duygularını dinleyen sanatçılar onlarla hatıra fotoğraf çekildi. Sanatçılar daha sonra Reyhanlı'ya bağlı Davutpaşa Mahallesi'ne giderek, mahallede çoban olan Bekir Şanverdi tarafından Mehmetçiklere moral olması amacıyla yapılan dev Türk bayrağını inceledi. Şanverdi'den dev bayrağı nasıl yaptığını dinleyen sanatçılar daha sonra Hassa'ya geçti.
Sanatçıların arasında Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin yer aldı.

Editör: TE Bilişim