Türk İş İl Temsilciliği görevine atanan Türk Metal Sendikası Başkanı Orhan Demir’e ilk hayırlı olsun ziyaretini AK Parti Milletvekili Harun Karacan gerçekleştirdi.

Karacan, Demir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Bu şehir bizim, bu şehirde yaşayan işçilerimiz bizim. Senin işçinin sorunu benim iktidar milletvekili olarak benim sorunum. Biz bu şehirde yaşıyoruz, bu şehrin ekmeğini yiyoruz, bu şehirde nefes alıp, bu şehrin suyunu içiyoruz” dedi.

KARACAN’DAN BİRLİK MESAJI

Birlik ve beraberlik mesajı veren Karacan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devletiz. İşçisiyle, patronuyla, memuruyla hep beraber bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için el ele vermemiz gerekir. Özellikle bu dönemde üreterek, çalışarak, daha fazla katma değer üreterek Türkiye’nin 2013’üne giden yolu hep beraber çözeceğiz. Yan yana, omuz omuza durmamız gerekiyor. Bizim gideceğimiz başka ülke yok. Bizim bir tane ülkemiz, bir tane bayrağımız var. Başkası gibi başka ülkeye sığınamayız, bizi başka ülke kabul etmez.”

İŞÇİMİZİN DERDİ YOK, SIK SIK KAPINIZI ÇALACAĞIZ

Demir de Karacan’a ziyaretleri için teşekkür ederek, şunları söyledi: “Bizi ziyaret ederek onurlandırdınız. Uzun yıllardır Türk İş’i temsil eden Nejat abimizin emekli olması ile arkadaşlarımızın teveccühü ve Türk İş Konfederasyonumuzun takdiri ile şahsıma layık gördüler. Bu bayrağı elimizden geldiği kadar en üst seviyede taşıyarak, şehrimize, Türk işçisine en faydalı olacak şekilde bu görevi sürdüreceğiz. İşçilerimizin sorunları, sıkıntıları çok. Sizlerin desteklerine ihtiyacımız olacak. Bu noktada sık sık kapınızı çalacağız. Sizlerden destek isteyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim