Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, yaklaşan seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulunarak, Ticaret Odası’nın genç ve dinamik ekiplerle yönetilme vaktinin geldiğini söyledi.

Sezer, kendi ekibinin farklı ittifaklarla seçimlere gireceği yönünde çıkarılan dedikodulara da aldırış edilmemesi gerektiğini dile getirdi. Önümüzdeki ay yapılacak olan seçimler için hazırlıklarını yoğun geçen ziyaretlerle sürdüren Sezer, gündeme dair yorumlarda bulundu.

Kendisine gösterilen ilginin sandığa da yansıyacağını dile getiren ETO Başkan adayı Ayhan Sezer, “Herkese gidiyoruz, herkesi dinliyoruz. Şehrin ticaret dünyası yeni bir değişimden yana. Eskişehirli ticaret erbapları, bu değişimin bizim gibi genç ve dinamik bir ekiple olmasını istiyor” dedi.

Yaptığı tüm görüşmelerde kendisine ve ekibine olan güvenin tam olduğunu da ifade eden Sezer, bu gücün belirli kesimlerde korku ve panik yarattığını da dile getirdi.

İTTİFAK SÖYLENTİLERİ İLE ALGI YARATILIYOR

Kendi ve ekibinin farklı ittifaklar içerisinde olacakları yönünde şehirde algı operasyonları yapılmaya çalıştığını dile getiren Sezer; “Herkes şunu bilsin ki, biz bu yola ekibimizle tüm sorunları çözmek, Eskişehir’imiz adına yeni bir sayfa açmak için yola çıktık. Çok şükür ki, bizlere inanan ve güvenen binlerce üyeye sahibiz. Gördüğümüz ilgi bizi 7 Nisan’da zafere taşıyacak. Bizlerin bu gücünü ve hevesini ittifak söylentileri ile kırmaya çalışanların hevesi de kursaklarında kalacak. İttifak kurmak isteyen herkes için kapılarımız açık. Hep beraber kazanmaya, hep beraber kalkınmaya hazırız. Bizimle çalışmak isteyen buyursun gelsin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim