Eskişehir ile ‘Kardeş Şehir’ Linz’den gelen işadamları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Türk ve Avusturyalı işadamları arasındaki ilişkileri organize eden Bahadır Başol, ” Avusturyalı işadamları Eskişehir’i ve mimarı olan Büyükerşen’i çok iyi tanıyorlar ve takdir ediyorlar ” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Avusturya Linz Belediyesi arasında imzalanan ‘Kardeş Şehir’ antlaşmasından sonra gelişen ikili ilişkiler kapsamında  Avusturyalı işadamları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler.

Türk ve Avusturyalı işadamları arasındaki ilişkileri organize eden işadamı Bahadır Başol’unda aralarında bulunduğu Avusturyalı işadamları, Eskişehir ile ‘ Kardeş Şehir ‘ olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “ Eskişehir çok modern ve yaşanılır bir şehir. Eskişehirli işadamlarıyla ortak çalışmalar yapmak istiyoruz “ dediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Avusturyalı işadamlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve ‘ Kardeş Şehir ‘ ler olan Eskişehir ve Linz arasındaki ilişkilerin gelişmesi için, her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

 

 

           

Editör: TE Bilişim