Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Merkez Karacaören Mahallesi Sosyal, Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KARDER) tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Emek Mahallesi’nde bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe CHP Alpu Belediye Başkan Adayı Gürbüz Güller de katıldı.  Dernek üyeleri Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kurt’ta üyelerin fotoğraf taleplerini kabul ederek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,  Karacaörenlilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kurt, “Dernekleşmek ya da köy adına ortak hareket etmek en önemli işlerden birisi. Şehirde yaşayan hemşerilerimizin birbiri ile dayanışması, birbirinden haberdar olması için bu tür birliktelikler önemli. Bunun da en kısa yolu dernekleşmek. İyi ki kurmuşsunuz, hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Bizim için sizin, sivil olarak yapacağınız çalışmalar önemlidir. Biz, sonuna kadar destekleriz. Yeter ki siz bize yaklaşın. Bize bir adım yaklaşana biz, 5 adım yaklaşırız” dedi. 31 Mart Pazar Günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere de değinen Başkan Kurt, “Bu seçim, bir yerel seçimdir. Yerel yöneticileri seçeceksiniz. Kendinize en yakın kişiyi seçin” diye konuştu.

Dernek yöneticileri Başkan Kazım Kurt’a köylüye ve köye verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim