Büyük Birlik Partisi (BBP) Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, Mekke’nin fethinin yıldönümü ve  miladi 2018 yılı başlangıcı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bozbal, Mekke’nin İslam ordusu tarafından fethedilişiyle insanlığın içinde bulunduğu karanlıktan aydınlığa kavuştuğunu ifade etti."Mekke’nin Fethi’nin yıldönümü mübarek olsun” diyen BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, “ Cenabı-ı Allah Müslümanlara nice fetihler nasip etsin. Mekke şehri, Peygamber Efendimiz tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Bu fetih öyle anlamlıdır ki, Müslümanlar zorla çıkarıldıkları Mekke’yi hiç silah kullanmadan, bir damla kan akıtmadan 8 yıl aradan sonra teslim almışlardır. Fethin bu kadar kolay olmasının sebebi Allah Rasûlü’nün ve Müslümanların insanların gönlünü fethetmesidir. Müslümanlar zulme uğrasa da, sıkıntıya düşse de mazlumların yardımcısı Hz. Allah’tır. Bizlerde böyle inanıyoruz" dedi.

 "2017 yılında olduğu gibi, 2018 yılında da Eskişehir'imizin her alanda gelişmesi, kalkınması, daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyen Bozbal, mesajına şöyle devam etti:"Acısıyla tatlısıyla sona eren bu yıl, geride bıraktıklarımızın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Bu günlerde kayıp ve kazançlarımızı gözden geçirmeliyiz. Kendimizi hesaba çekmeliyiz. Hedefler koyarak daha çok çalışmalıyız.Eskişehir’imize layığı ile hizmet etmek tek hedefimizdir.

Tüm Müslümanların, ülkemizin, milletimizin, Eskişehirli hemşehrilerimizin Mekke’nin Fethinin yıldönümü ve Miladi 2018 yılını yürekten kutluyor, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.”

Editör: TE Bilişim