Eskişehir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları tarafından çok farklı bir etkinlile kutlandı. Kentpark’tadört tekerlekli 10 pedallı özel araçla gezen genç sporcular İzmir Marşı ile pedal basarak, vatandaşların coşkulu eşliğinde tur attılar.

       Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs kutlamalarına farklı bir etkinlikleyeni bir boyut getirdi. Genç sporcular kendi güçleriyle pedal basarak, Türk bayraklarıyla donatılmış dört tekerli araçla  Kentpark içinde atların eşliğinde güzel bir kutlamaya imza attılar.

        Dört tekerlekli, 10 kişinin pedal çevirdiği, bir sürücüsü olan ve arka tarafında iki kişilik koltuğu bulunan bisiklet, Türk bayrakları ile süslenerek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının üzerlerinde Atatürk tişörtleriyle bindikleri araç, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile Kentpark’ta dolaşmaya başladı. Gençlerin 19 Mayıs coşkusuna Kentpark’ı gezmeye gelen vatandaşlar ellerindeki bayrakları sallayarak katıldılar.

KentparkBinicilk Biriminden iki atlının da katıldığı kutlama sırasında küçük çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla, 10 pedallı, dört tekerlekli aracın önünde poz vererek fotoğraf çektirdiler.

Editör: TE Bilişim