Keşkül Fukara Gönüllüleri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen açık pazar etkinliği gerçekleştirildi.

Keşkül Fukara Gönüllüleri Derneği olarak düzenli olarak yardım ulaştırılan yaklaşık 200 ailenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açık pazar düzenlendi. Gerçekleşen etkinlikle ilgili bilgi veren dernek yetkililer,

“Aile ziyaretleri yaparak durum tespiti yaptığımız, dar gelirli ya da hiç geliri olmayan, özellikle çocuklu kadınlar, hasta ve çalışamayacak durumda olan ailelerimizle birebir ilgileniyoruz. Tamamı gönüllülerin oluşturduğu grupta, bu etkinlikte üniversite öğrencileri kıyafet tasnifi, taşıma ve ulaştırma konusunda destek vermekte. Ayrıca bu etkinliği çocuklarımız için bir şenlik havasına dönüştürülmesinde Yüzde Gülücük Yüzde Mutluluk ekibine de ayrıca teşekkür ediyoruz. Ailelerimize burs, eğitim desteği, bebek bezi, mama ve alışveriş kartı desteklerimiz oluyor” ifadelerini kullandı. Dernek yetkilileri ayrıca bu yıl ihtiyaç sahibi 250 çocuğa okul forması ve okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteği yaptıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim