Ziraat mühendislerinden başkan Ataç’a hayırlı olsun ziyareti Ziraat mühendislerinden başkan Ataç’a hayırlı olsun ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sabancı Üniversitesi Yardımcısı ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Fuat Keyman’ı makamında ağırladı.

Ziyarette, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projeleri, özel bireyler için yaptığı çalışmaları, birinci nesil Türkiye'deki ilk ve tek akıllı şehir projesi Remourban’ın uygulama alanı olan Melih Savaş Yaşam Köyü, sanat alanında başta Pişmiş Toprak Sempozyumu, Sanat Çalıştayı, Tarih Vakfı iş birliği ile hazırlanan Eskişehir’in milli mücadele yıllarını anlatan kitap serisi üzerine ve Eskişehir ile Türkiye gündemine ilişkin sohbet edildi.

Tepebaşı Belediyesi’nin yaşanabilirlikten sanata, döngüsellikten adil yönetime örnek bir belediye olduğunu belirten Keyman, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkür etti. Başkan Ataç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Keyman’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ataç ziyaret sonunda Keyman’a Eskişehir’de İşgal ve Direniş, Eskişehir’in Kurtuluşu, Milli Mücadelede Eskişehir’de Sol, Yunan Arşiv Kayıtlarında İşgal Eskişehir’i ve Milli Mücadele ve Eskişehir adlı kitaplardan oluşan “100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” serisini hediye etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM