Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Kavacık, Emirceoğlu ve Alınca mahallelerinin muhtarları, gerçekleşen belediye hizmetlerinden dolayı mahalleliler adına teşekkürlerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile temasları sürüyor.

Son olarak Kavacık Mahalle Muhtarı Veli Oflaz, Emirceoğlu Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve Alınca Mahalle Muhtarı İlyas Kesikbaş, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar, Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen belediye çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Başkan Ataç: Kaliteli hizmeti eşitçe sunuyoruz

Başkan Ataç da Tepebaşı’nda her mahalleye özen gösterilen bir belediyecilik anlayışını benimsediğini belirterek, “Bizler 1999’dan bu yana ilçemizdeki hiçbir mahallemizi ayırmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Kentimizin her noktasına, her eve rahatlıkla gidebiliyor ve vatandaşımız ile bir araya gelebiliyorsak, bunu eşitçe sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımız sayesinde yapabiliyoruz. Kent merkezinden en uzak noktaya kadar, Tepebaşı’nın bir bütün halindeki gelişimi devam edecek. Bu gelişimin sürmesinde değerli muhtarlarımızın da rolü çok büyük” dedi.

Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilişim