Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kızılcaören Mahallesi’nde  hizmete kazandırılacak Belde Evi’nde incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediyesi yapımına devam ettiği Kızılcaören Belde Evi’nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da yapımı büyük ölçüde tamamlanan merkeze giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Çocuklar ve kadınlar için düzenlenecek kurslara kayıtlar devam ederken yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, binanın kullanım alanlarını gezdi. Kızılcaören Mahalle Muhtarı Fesih Akkuş’un da hazır bulunduğu inceleme sırasında bir değerlendirme yapan Başkan Ataç, kırsal mahallelere yönelik çalışma ve projelerinin devam edeceğini belirterek, “Ağırlıklı olarak kadın ve çocuklarımıza hizmet veren Belde Evleri, bulunduğu her noktada yoğun ilgi görüyor. Belde Evlerimiz, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerimizde de sosyalleşmenin, sporun, el becerilerinin geliştirildiği önemli noktalar konumuna geldi. Kızılcaören sakinleri de Belde Evi için yoğun talep gösterdiler ve hazırlıkları bitme aşamasına geldi. Umuyorum ki kısa bir süre içerisinde vatandaşımıza hizmet vermeye başlayacak. Çocuklarımız ve kadınlarımız için kayıtlar devam ediyor. Kadınlarımızın evlere hapis olmaktansa keyifli, sağlıklı ve verimli bir şekilde zaman geçirdiği Belde Evlerimizin sayısı artmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Muhtar Akkuş da mahalleye kazandırılan Kızılcaören Belde Evi’nden dolayı vatandaşlar adına Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim