Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal'ın Kırmızıtoprak Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık personelline karşı yapılan saldırıya tepki gösterdiği basın açıklaması sonrası eski Saadet Parti İl Başkanı, şimdilerde Ak Parti Meclis üyesi Mustafa Özkan ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Milli Görüş üzerinden yapılan tartışmalarında göründüğü paylaşımlarda dikkati çekici.

Köksal'ın yaptığı açıklamanın altına  Özkan, " Sevgili Hüseyin Köksal ben MGV saldırısı cümlesine takıldım. Öncelikle sağlık raporu vermek aile hekiminin kanuni görevi. Kendisinden kanundışı bir hizmet talep edilmemiş. Eğer bu görev ağır geliyorsa bakanlık nezdinde bu iş Çözümlenmeli sendikanız da takipçisi olmalıdır. Hizmet talep edeni tekme tokat kapı önüne atmakla bu iş çözülmez. Vatandaş doğal ve kanuni olarak hizmet talep ediyorsa bu hizmet verilmeli.

Birbirimizi eskiden tanırız. Sendikal faaliyetlerinizi de ilgi ile takip ediyorum. Baştan dediğim gibi ben MGV lı sözüne takıldım. Temsilcisi olduğun sendikanın kurucu genel başkanı da MGV li biliyormusun. MGV bu ülkede kanunlara uygun olarak kurulmuş darbe dönemlerinde kanundışı olarak kapatılmış sonrasında yeniden açılarak iade-i itibar edilmiş bir kuruluştur. Ülkeye hiç bir zaman hain yetiştirmemiştir. Milli ve manevi değerlere bağlı gençlik yetiştirmek için mücadele etmiştir. Hele hele hiç kimseye saldırmamıştır. Sendikal mücadele esnasında

Muammer Karaman  ile demokratik sendikal mücadeleni de anlamaya çalışıyorum ama bilinç altında MGV karşıtlığı ile mücadele ettiğini düşünmek istemiyorum. Muammer Karaman ile giriştiğin şube başkanlığı seçiminde seninle birlikte hareket eden MGV de görev yapmış arkadaşlar bir daha kendilerini kontrol etsinler. Ben de geçmişimde MGV de hizmet ve yöneticilik yaptığımdan bu sözünden alındım. Keşke bilinçaltında MGV karşıtlığı düşmanlığı olmasa duran katar hoca naif bir insan sorunları konuşmakla çözmeye çalışması esnasında maalesef maganda şiddetine maruz kalmış. Video görüntüleri ortada. Olay savcılığa intikal etmiş. Eğer aile hekimlerini sağlık raporu görevinden yükünden kurtarmak istiyorsan bakanlık nezdinde sendikacılık yap. Hatta aile hekimleri hasta da bakmasınlar. Baktıkları hasta sayısınca para alan aile hekimleri herhalde sağlık raporundan para almıyorlar. Bu tepkiyi ona yordum ama gerçekten Muammer Karaman  ile sendikal mücadelen demokratik yolların dışında bilinçaltındaki MGV karşıtlığı üzerinden devam ediyorsa bu durumuna çok üzüldüm.

Geçmişinde pek çok MGV lı ile dostluğun arkadaşlığını da bildiğim için daha çok üzüldüm. Zira dostluk arkadaşlık yakın tanıdığın insanlar ile olur. Dostluk ta ilelebet devam eder."şeklinde yorum yapınca Köksal Şu cevabı verdi; " Mustafa Özkan abi bende sizi yıllardır tanıyorum ve tanıdıkça üzüldüğüm yönleriniz gider ayak artıyor.Eskişehir Sağlık Sen 6200 sağlık çalışanın sözcüsü 4867 sağlık çalışanın temsilcisidir .

Bu sayfada ilimizde gerçekleşen bir istenmeyen olan hakkında açıklama girilmiş .

Sayfada olayın tarafı Duran hoca yüzde yüz suçlu Dr yüzde yüz haklı nerde yazıyor !

Mgv li olmanız aynı kumanda dan aynı anda Ve finalde temsil yetkisi olan Mustafa Özkan yorum yazıyor ise mgv ismini zikretmem yanlış olmaz !

Sayın il temsilcisi Mgv nin yaramaz ve haşarı evladı olmasına rağmen her platformda haklı çıkartılmakta olan şahıs Muammer Karaman kendi alanı dışında Eskişehir Memur Sen in Eğitim Bir sen den daha fazla üye ye sahip Sağlık sen ailesinin alanı ile ilgili olay hakkında yorum yapması sizin açınızdan normal oluyor !

Biz tepki koyunca Mgv bilinç altı düşmanlığı diyorsunuz ! Eğer bunu bilinç altı düşman sözünü bilerek söylüyor iseniz bundan sonra asla size saygı duymam ve görüşmeme son veririm çünkü hastalıklı beyinler  bu düşünceye girer !

Şimdi kanarya sevenler derneği Başkanı olarak resmî sitemize yapılan yoruma cevap verme diye bizi uyarınızı avukatlık mesleğinin bir alanı olan Yavuz hırsız ev Sahibini bastırır sözüne bağlıyorum !

Öğretmen olan ve taraf olan sayın Karaman bize sormaya bile gerek olmadan sadece milli görüş ve başörtüsü olayına olayı çekerek bizim alanımıza girmesi tam bir rezilliktir.

Sağlık sen Eskişehir şubesi değerleri için yılarca mücadele etmiştir !Hiç bir sağlık çalışanı da asla değerline karşı saldırır ise buna asla müsade etmez !

Sendikal mücadele Muamer Kararman'ı asla rakip görmem ! İşine geldi doğruyu yanlışı ayırmayan sınıf ayrımı yapanlar benim rakibim olmaz sadece Memur Sen de iş arkadaşım olur !

Türkiye’nin en demokratik Bakanlık nezdinde en Çetin mücadele veren şubesi ile konuşuyorsunuz !

Biz ne HAKİM İz Nede HAKEM !

Olay savcılığa intikal etmiş ! Sayın Karaman  olayı başörtüsü ve inançsızlığa çekmesi ile beraber sizin sol cenahtan ne farkınız kaldı ! Soruyorum ne farkınız kaldı !

Bilinç altı Mgv demeniz ayrıca bu davaya bir şey katılmadığı anlamına gelir ! Siyasi iradenin bölücülüğe ayrımcıya ayrımlığa en büyük zarar verildiği dönemde bence iyi analiz etmek gerekir ! Sosyal medya hesaplarında aynı yerden kumanda  edilen Mgv kökenli yazar çizer şizofren insanlar tanıyorum şahsımı bilmeden yazan !

Biz öteki yapılırken sessiz kalıyor iseniz bence kendinizi çekin yapın ! Siyasi iradeye sosyal medyada destek vereyim derken zarar verenleri düşünün başta sayın Karaman olmak üzere Ekincek gibi Yeşilkaya gibi bence bu olaya buradan bakın !

Son cümle şahsım ne hakem Dir ne hakim Dir ! Sağlık ordusunun bir doktoru rapor vermem diyor ise hastanın gideceği yer idare ve yargı dır !

İkili kavga ederek sizin nezdinde yüzde yüz haklı olan hocamız tapuda geçikince kavga mı ediyor !

Adliye de ret cevapı alınca hakim mi dövüyor ! Hocam yapmayın !

Sağlık sen başkanı olarak beni inanın tanımadığınıza üzüldüm ! Şahsım Mgv teşkilatına hizmetim ve ödediğim bedeller sahip çıkılan Karaman'dan daha fazla !"

Editör: TE Bilişim