Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme gibi ihtiyaçlarını karşılamak için EOSB bünyesinde kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette EOSB Bölge Müdürü Erhan Tatar, Komisyon Başkanı Ata Ersoy, Başkan Yardımcıları Erkan Şahlan, Ayça Oturmuş, Komisyon Üyesi Halis Korkmaz ve Özlem Aydın Özpak yer aldı. Komisyon Başkanı Ata Ersoy yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgi vererek, “EOSB bünyesinde kısa süre önce kurulan bir komisyonunuz. Gönüllülerden oluşan 40 kişilik bir ekibimiz var. Amacımız organize sanayi bölgesi sınırları içerisindeki can dostlarımızın barınma, beslenme ve sağlık sorunlarını  çözmek” dedi. Ersoy, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve sağlık bakımlarının yapılması için ise Odunpazarı Belediyesi’nden destek beklediklerini söyledi. Bölge Müdürü Erhan Tatar ise, Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin komisyon çalışmalarını titizlikle takip ettiğini, sokaktaki canlar için Eskişehir’deki kurumlarla iş birliği yapılması arzusu içerisinde olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazım Kurt, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni böylesi önemli çalışmaya imza attığı için tebrik etti. Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak sokakta yaşayan dostlar için her zaman iş birliğine hazır olduklarını ve gereken desteği vereceklerini söyledi. Kurt, komisyona bundan sonraki çalışmalarında ise başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim