Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emre Genç Odunpazarı Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

     Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Yürütme Kurulu Üyesi Batuhan Eldem ve Sağlık ve İş Güvenliği Çalışma Grubu Temsilcisi İsmail Kozanlıoğlu , Başkan Yardımcısı Av. Emre Genç’e kent konseyinin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

   Av.Emre Genç ziyarette yaptığı konuşmada,  Odunpazarı Belediyesi olarak Odunpazarı Kent Konseyi’nin çalışma grupları, meclisleri ve 21 mahallede bulunan mahalle meclisleriyle kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi,  kentte yaşayan vatandaşların yönetime katılımı ve birlikte yönetme mantığını ortaya koyan faaliyetlerini dikkatle izlediklerini ve takdir ettiklerini söyleyerek,  Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un halkçı ve katılımcı belediyecilik prensibiyle kent konseyinin tamamen gönüllülük esasına dayanan faaliyetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceklerini söyledi. Genç kentte farkındalık yaratacak önemli işlere imza atan Başkanı İsmail Kumru nezdinde tüm kent konseyi gönüllülerini tebrik etti.

    Başkan Kumru , nazik ziyareti için Av. Emre Genç’e ve Kent Konseyi faaliyetlerine verdiği destek için Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim