"Avrupa Kobi Haftası" kutlamaları kapsamında KOSGEB Müdürü Seracettin Özcan, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, KOSGEB'in Eskişehir’e büyük katkı sunduğunu belirtti. Ekonomik kalkınmanın önemine değinen Vali Tuna, Eskişehirli işadamlarının marka işletmeler oluşturma yolunda işbirliği ve güçbirliğine gitmelerini ve bu manada KOSGEB’in kaynaklarından yararlanmaları gerektiğini vurguladı.  
İstihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesini isteyen Vali Tuna, "Avrupa Kobi Haftası" kutlamalarının hayırlı olmasını diledi.
Vali Tuna’ya iyi dilekleri için teşekkür eden KOSGEB Müdürü Özcan, özellikle gençlerin girişimciliğe özendirilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Yapılan çalışmalar hakkında Vali Tuna’ya bilgi veren Özcan, Türkiye’de KOSGEB öncülüğünde, 37 Avrupa ülkesi ile beraber "Avrupa Kobi Haftası" nın 29 Eylül – 05 Ekim tarihleri arasında kutlandığını söyledi.
KOSGEB olarak amaçlarını anlatan Özcan, gençlerden girişimciliği kariyer seçeneği olarak dikkate almalarını, yenilikçi ve rekabetçilik ortamına katkı sağlamalarını istedi.
Editör: TE Bilişim