5544 sayılı mesleki yeterlilik kanunu kapsamında Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu başkanı Fethi Özkara ile oda adına yapılmış olan protokol kapsamında Erkek Kuaförlüğü Seviye- 4 , Bayan Kuaförlüğü Seviye-4 , Epilasyon Uzmanlığı Seviye-4 sınavları geçtiğimiz aylarda yapılmıştı.

Bu kapsamda Berberler ve kuaförler odası bünyesinde  bir MYK sınıfı oluşturması ve sınavların odada yapılabilmesi için gerekli olan malzeme ve destek konusunda kendilerine yardım eden ve destek veren firmalar olmuştur.

Berber tezgahlarında kullanılan koltukları ALPEDA Firması, malzeme ve gerekli eşyaların konulması için olan dolapları Ermox Kuaför Mobilyaları firması, bayan kuaförlerinin  kullanması için olan tezgahları Gazi Teknik Meslek Lisesi, erkek berberlerinin kullanacağı tezgah ve mobilyalarını ÖZPAK Kuaför Mobilyaları ve Güzellik uzmanlarının işlemlerini yaparken kullanacakları epilasyon cihazını da ULASE Teknomedikal firması Odaya hediye etti.

Açıklamasında başkan Özkara “ Bizlere destek veren odamızda bir sınıf  düzeninin oluşması için gerekli olan tüm ekipmanları bizlerden bir karşılık beklemeden temin eden ve gönderen firmalarımıza sizlerin huzurunda bir kez daha yönetimim ve camiamıza adına canı gönülden teşekkür ederim. Ben ve yönetimim meslektaşlarımız için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve her daim yapacağız. Odamız ve meslek camiamız adına tüm firmalarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim