Eskişehir Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Fethi Özkara. Afyon Berberler ve Kuaförler  Odası’nın düzenlediği günü birlik turla  Antalya ya giderken otobüsün devrilmesiyle 13 kişinin hayatını yitirmesi üzerine kuaförler olarak yasta olduklarını söyledi. 
Günü birlik gezi için yola çıkan meslektaşlarının bulunduğu otobüsün devrilmesi sonucunda 13 meslektaşımızı kaybettiklerini belirten Özkara duygularını şöyle dile getirdi: 
“33 meslektaşımızda hastanede tedavi görmektedir. Kaybımız ve acımız büyüktür vefat eden meslektaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı arkadaşlarımız da acil şifalar diliyoruz. Camiamız adına bu sene çok fazla meslektaşımızı kaybettik. Sadece bu yıl içersinde şehrimizde 9 meslektaşımızı çeşitli sebeplerden dolayı kaybettik. Vefat eden meslektaşlarımız çoğunluk çok genç arkadaşlarımızdı.  Oda olarak meslektaşlarımızı kaybetmenin acısını derinden hissetmekteyiz. Bu yıl kuaför berber camiası olarak yaprak dökümü yaşadık. Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Olarak Yastayız.”
Editör: TE Bilişim