İstiklal Mahallesi’ndeki vatandaş ve esnafın aylardır şikayet ettiği araçların yaya kaldırıma park yapmaları için duba yapılması konusundaki isteğine Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt hemen yanıt verdi.

Uzun zamandır İstiklal mahallesi santral sokakla Ertuğrulbey sokağın köşesindeki kaldırımlara parkları  yaptığı konusundaki olayı gerek gazetelere gerekse belediyeye ilettiklerini belirten vatandaşlar, “Bu konu hakkında da Odunpazarı belediyesini arayarak çözüm istemiş en sonunda konuyu Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt'la telefonda bizzat arayarak konuyu ilettik. Belediyenin ilgilenmediğini bu konu hakkında yardım istedim ve başkan Kurt da isteğimizi dikkate alarak ekipleri gönderip sağlam dubalar dikildi” dedi.

Şimdi hem sürücüler ceza yemekten kurtulduğunu hem de yayaların kaldırımlarına kavuştuğunu ifade eden vatandaş, “ Esnaf da rahat bir nefes aldı araçların kaldırıma parklardan iş yapamıyordu. Bu yüzden hem ekip çalışanlarına hem de Başkan Kurt'a teşekkür ediyoruz. Ellerinize emeklerinize sağlık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim