Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Dnt.Krl.Üyesi ve Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen 18 - 21 Nisan 2019'da ETO-TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Eskişehir Gıda Fuarı'na destek verdi.

 Eskişehir’de hizmet veren gıda sektörünün temsilcileri ve odaya bağlı üyelerile ile fuara katılacaklarını ve Eskişehir gıda fuarına desteğin tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Bilen, “Türkiye’de çok ciddi bir yemek kültürü var. Biz bu kültürü fuarlar aracılığıyla dünyayla buluşturmak istiyoruz.  Eskişehir Tüyap bölge müdürlüğü ile yaptığı protokol ile üyelerine gerek yer kiralaması ve ürün tanıtımları konusunda  Tüyap’la işbirliği içindeyiz” dedi.

 Bilen, “Her türlü yiyecek içecek ürünleri,endüstriyel mutfak ekipmanları, son teknoloji gıda ürünleri ile HORECA ve EDT sektörü, gıda toptancıları, aşçılar, satın almacılar,otel ve restoran yöneticilerini buluşturacağız. Şehrimize tanıtım yerel ve yabancı  turist bakımından katkı sağlayacaktır. Eskişehir Lokantacılar Odası olarak tam destek veriyoruz” diye açıklama yaptı.

Editör: TE Bilişim