Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, meydana gelen depremin ardından yaraların sarılmaya çalışıldığı İzmir'i ziyaret etti.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, meydana gelen depremin ardından yaraların sarılmaya çalışıldığı İzmir'i ziyaret etti. Başkan Gündoğan, "Mahmudiyeliler olarak İzmirli vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

İzmir temasları kapsamında Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile bir araya gelen Başkan Gündoğan, İzmir'deki son durum hakkında bilgiler aldı. Başkan Gündoğan, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda kurulan çadır kentte bulunan vatandaşları da ziyaret etti.

Başkan Gündoğan, zor zamanlarda birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu ifade ederek, "İzmir'e geldim ve buradaki afetle ilgili çalışmalarda bulunuyorum. Çadır kentte depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çadırların arasında vakit geçiren çocuklarımızın gözlerinde umudu görme şansımız oldu. Tüm çabamız onlara daha yaşanabilir bir ülke bırakmak için.

Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay ile bir araya geldim, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Deprem birçok acıyı da beraberinde getirdi. Yaşanan acılardan gereken dersleri çıkarmalıyız. Başlarını sokacak evleri olmayan insanlarımız var. Zor zamanlarda birlik ve beraberlik çok önemli, buna hepimizin destek olması lazım. Diliyorum benzer bir şey daha yaşamayız. Tüm Türkiye'nin dayanışmasını görmek de güzel bir duygu, Mahmudiyeliler olarak İzmirli vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbim İzmir’imize bir daha böyle acılar yaşatmasın. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri vatandaşların barınma ihtiyaçlarında destek olmaları beni çok mutlu etti. Depremde yaşamını yitiren canlarımıza da rahmet diliyorum. Fedakarca görev yaparak enkaz altındaki canları gün ışığına çıkaran arama ve kurtarma görevlilerimize de minnettarız" sözlerini kullandı.

Editör: TE Bilişim