Manşet Gazetesi Şubat sayısında da dolu dolu içeriği ile adından söz ettirecek. 23. Sayısı ile okurları ile buluşan Manşet Gazetesi’nin son sayısının manşet haberinde yerli ve milli uçak konusunda Gökhan Koçal’ın araştırma haberi yer alıyor. “O kaza uçak sanayinin kaderini değiştirdi” başlıklı haber, milli uçak üretimi ile ilgili geçmişe yönelik önemli bilgileri barındırıyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı için çalışmalarını sürdüren Erdoğan Tekgöz ile gerçekleştirdiğimiz söyleşide ise Tekgöz’ün yaşam hikayesi ve projeleri yer alıyor. Eskişehir’in başarılı işadamlarından Bahar Bilen’in Lokantacılar Odası Başkanlığı yolundaki çalışmalarını konuştuğumuz söyleşi de Manşet Gazetesi’nin bu ayki sayısında yer alıyor. Ayrıca Eskişehir’in markalarından Eldem Ticaret’in dolu dolu geçen 40 yıllık hikayesi de Manşet Gazetesi okuyucularını bekliyor.

AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Eskişehir küçük Millet Meclisi Hamalı Sevim Şahin ve birbirinden farklı konularda söyleşiler yer alıyor.

Editör: TE Bilişim