Manşet Gazetesi 17. kez okuyucuları ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. Eskişehir basına renk katan Manşet, birbirinden farklı söyleşiler, köşe yazıları ve haberlerle yine dopdolu. Bu sayıda Manşet Gazetesi’nin manşet haberinde, Mimarlar Odası Başkanı Canan Oytan’ın gündem yaratacak açıklamaları yer alıyor. Bu sayıda ayrıca Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Can Ayday ve ekibi tarafından hazırlanan Eskişehir’in güneş enerjisi santrali kurmaya uygun yerlerini tespit ettiği proje de dikkat çekici haberler arasında yer alıyor. Ayday, yaptıkları bilimsel çalışma ile Eskişehir’de nerede, hangi noktaya güneş enerjisi satrali kurulması gerektiğini Manşet okuyucuları için anlattı.

Manşet’in bir diğer dikkat çeken sayfası ise Beton Adamlar olarak nam salan Selkaspor’un kurucularından Yenal Kaya söyleşisi… Kaya, başarının nasıl geldiğini ve tüm detayları Manşet okurları için anlattı. Prof. Dr. Nilgün Yıldırım ise göz hastalıkları hakkında sorularımızı yanıtlayarak, bu konuda bilinmeyenleri bizlerle paylaştı.

Eskişehir siyasetinin dikkat çeken ismi DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Birlik Vakfı Başkanı  Murat Canözer, ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer ve daha birçok ilgi çeken söyleşi Manşet Gazetesi’nin ağustos sayısında okuyucularını bekliyor.

Editör: TE Bilişim