Tepebaşı Belediyesi Mart ayı Meclis toplantılarının 2. Birleşim 1. Oturumu Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş başkanlığında gerçekleşti.
5 yıldır görev yapan CHP, AKP ve MHP'li meclis üyeleri, oturum sonunda helalleşerek vedalaştılar. 8 maddenin yer aldığı gündem, komisyonlarda oy birliği ile kabul edilerek meclise getirilmesi nedeniyle, maddelerin tümü oylanarak meclisten geçirildi. Oturum sonunda konuşma yapan Erdoğan Aydoğmuş, "5 yıl boyunca birlikte hizmet yaptık. Belediye meclislerinin nasıl çalışacağını birlikte gösterdik. Eleştiriler oldu eleştiriler yaptık ama bunlar doğruyu, güzeli bulmak için yapılan eleştirilerdi. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 
Ak Parti Grubu adına konuşan Orhan Durmuş, "Uyumlu ve yapıcı olmak istedik. Yanlış işleri düzeltmek ve belediyenin hukukunu korumak için eleştirilerde bulunduk. Uyumlu bir çalışma yaptık. Tüm meclis üyelerinden helallik istiyorum" dedi. Mustafa Birsen de yaptığı konuşmada, "Nasıl bir muhalefet yapılacağını gösterdiklerini belirterek, "Eleştiriler bazen sertleşse de amaç hizmet etmek içindi. Bizim görevimiz bitti. Mecliste bazı arkadaşlar göreve devam edecekler, bazı yeni arkadaşlarımız gelecekler. İnsan olduğumuzu unutmadan hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra bazı meclis üyeleri de kısa bir konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra meclis üyeleri ayağa kalkarak birbirleri ile hem vedalaştılar hem helallik istediler. 

Editör: TE Bilişim