Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği kültür turları kapsamında Avdan Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve yönetim kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni görme imkanı buldular.
 
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelen yurttaşlar meclis lokantasında hep birlikte yemek yedikten sonra meclis çalışmaları hakkında bilgi alarak soru ve görüşlerini ilettiler.
 
Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına katılan yurttaşlar, Toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Vatandaşlar geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Kılıçdaroğlu’nu hedef alan saldırı için üzüntülerini dile getirerek Kılıçdaroğlu’na çiçek takdim ettiler. Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçiler ile tek tek sohbet etti.
 
Kültür turları kapsamında TBMM’yi gören vatandaşlar, daha sonra başta Anıtkabir olmak üzere Ankara Kalesi, Hacı Bayram Camii ve Beypazarı gibi tarihi ve kültürel yerleri görme imkanı da buluyor.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim